ВІДКРИТИЙ ЗАХИСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ ОПП "Комерційна діяльність"

       ↗️2 квітня здобувачі спеціальності 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” представляли на відкритому захисті курсові роботи з освітньої компоненти “Комерційна діяльність”.
       ⚡️ Комісія працювала у складі: Марія Сарахман, Ольга Вишатицька, Леся Касій від коледжу та зовнішні експерти (стейкхолдери). ФОП Серняк Наталія Володимирівна, власниця мережі магазинів “Наталія”, представники компанії BERTA CROUP – керівник відділу продажів Володимир Держипільський, HR-менеджер компанії UB1- оператор логістичних послуг міднародного стандарту 3PL Ольга Ляховська, HR-менеджер компанії BERTA GROUP – дистрибуційна компанія повного циклу на ринку FMCG України
Тетяна Ханас – мали можливість оцінити роботи студентів.
       ↗️ Цікаві, змістовні доповіді, грамотні сучасні презентації показали високий рівень підготовки та якість дослідження комерційної діяльності суб’єктів у сфері виробництва, торгівлі та логістичних послуг в регіоні. Студенти під керівництвом Лесі Касій напрацювали практичні рекомендації для покращення роботи підприємств.
       ⚡️Вітаємо Галину Вінш, Тетяну Хомен, Ігоря Пенькова, Ірину Лешик, Деніса Вороняка, Христину Чижо, Вікторію Утинкевич, Юрія Тиновця, Зоряну Хурхач з успішним захистом. Студенти отримали рекомендації для проходження стажування та в перспективі працевлаштування в компанії BERTA, а також заохочувальні призи.
       ⚡️ Дякуємо стейкхолдерам за співпрацю та практичні поради. Такий формат роботи дозволяє подолати стереотипи в освіті та допомагає розкривати потенціал молодої людини. Адже молодь – наше майбутнє!


Голова комісії комерційної діяльності Леся КАСІЙ