Відкритий виховний захід на тему: «Чому я обрав професію Програміст»?

В понеділок, 27.02.2023 р. в Самбірському фаховому коледжі економіки та інформаційних технологій в рамках тижня циклової комісії «Інженерія програмного забезпечення» відбувся відкритий виховний захід на тему: «Чому я обрав професію «Програміст»?»
У світі – тисячі професій!!! Як зорієнтуватись в такій кількості? Як вибрати серед них ту, з якої розпочнеться ваш трудовий шлях, а можливо, і «доросле» життя? Це хвилює кожного із вас.
Вибір професії – складний і відповідальний крок в житті людини. Він має бути свідомим і самостійним.
Зробити правильний вибір професії – значить знайти своє місце в житті, визначити свою долю. Неправильний вибір завдає великої шкоди самій людині та призводить до значних економічних втрат.
Тематичний виховний захід підготувала куратор групи 13-п Олександра Михайлівна Петрунів.
Своє бачення на вибір професії представили у своїх презентаціях наші першокурсники. Це активні, веселі, творчі та енергійні хлопці, які не уявляють свого життя без It.
Цикало Юрій та Буняк Олександр
Марусов Артем та Оленський Костянтин
Сучасна робота практично у будь-якій галузі професійної діяльності завжди означає роботу на персональному комп’ютері. Навчитись цьому – значить більш впевнено почувати себе не тільки при виборі професії, але і при використанні отриманих знань у реальному житті.
Своїми враженнями, досвідом та отриманими навичками поділилися наші четвертокурсники. Вони вже майже пройшли студентський шлях у нашому коледжі. Позаду три роки навчання, а попереду доросле життя.
Короляк Роман (староста групи)
Сліпець Юрій – активний, креативний, організатор турніру Counter-Strike
Куратор групи 45-п Ірина  Чопко розповіла цікаві моменти, якими жила група протягом навчання в коледжі і побажала першокурсникам бути креативними, цікавими, розумними фахівцями.
Представник групи 13-п Ілля Князєв продемонстрував свій створений сайт.
Завідувач лабораторії Оксана  Буца розповіла про безпечний Інтернет та як уникати булінгу в Інтернет-просторі.
Успіхів у вибраній професії побажали в.о. директора Марія  Сарахман та завідувач відділення Ігор  Юзефович.