ВІДЗНАЧЕННЯ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ТУРИЗМУ ТА ДНЯ ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ

     27 вересня відзначають Всесвітній День туризму та День туризму в Україні. З цієї нагоди у Самбірський фаховий коледж економіки та інформаційних технологій завітали учні 9 класів Самбірських гімназій №1 імені Т.Г.Шевченка і №7, а також Воютицького ЗЗСО I-III ступенів імені Ігоря Добровольського та Страшевицького ЗЗСО I-II ступенів.

     З вітальним словом до них звернулася в.о.директора Марія Сарахман та ознайомила з особливостями освітнього процесу, участю здобувачів освіти у проєктній діяльності, голова цикловоі комісії економіки та туризму Марія Ладичук розповіла про можливості стажування у Болгарії та продовження навчання за фахом у Німеччині.

     Здобувачі освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» Вероніка Гниря, Аліна Труш, Вікторія Касій розповіли цікаві факти про туризм, найкращі місця для туристичних походів. Також відбулася віртуальна мандрівка Україною.
Викладач фізичного виховання Олена Кокодиняк організувала цікаві спортивні ігри.

     Студентка Олена Піхо провела для запрошених учнів екскурсію м. Самбором, показала їм історичні та культурні пам’ятки міста.
Позитивні емоції, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники заходу, організаторами якого були викладачі Марія Ладичук, Тетяна Соломчак, Оксана Кравченко, Ольга Кузьменко, Людмила Дутко, Оксана Деркач.