Вплив клімату на безпеку та гігієну праці

       В Самбірському фаховому коледжі економіки та інформаційних технологій з 29 квітня по 03 травня 2024 року були проведені дні охорони праці під гаслом «Вплив клімату на безпеку та гігієну праці».

       Особлива увага приділена питанням безпеки та здоров’я працівників та здобувачів освіти,  підвищенню якості розслідування нещасних випадків, запобіганню прихованому виробничому травматизму, сприянню створення на рівні роботодавців здорових умов праці для зміцнення психічного здоров’я працівників та здобувачів освіти,  підвищення обізнаності суспільства з питань безпечної організації роботи.

       Цінність результатів будь-якої трудової діяльності не може бути вище цінності здоров’я та життя працівника та здобувача освіти.

       Враховуючи повномасштабну збройну агресію російської федерації проти України, яка почалась 24 лютого 2022 року, всі зусилля країни спрямовані на захист Батьківщини. В цей складний час бізнес, працівники та здобувачі освіти – друга лінія оборони, фундамент економічної стабільності та безцінна допомога збройним силам України.

Просимо – дотримуйтесь правил з техніки безпеки!