Виїзне заняття в умовах виробництва ТзОВ «Молокозавод Самбірський» зі здобувачами освіти групи 35-е

     14 листопада 2023 року відповідно до програми підготовки фахівців Самбірського фахового коледжу економіки та інформаційних технологій з освітніх  компонентів «Фінансовий облік» та «Комп’ютерна бухгалтерія»  викладач Надія Шлапак провела виїзне заняття – екскурсію в умовах виробництва ТзОВ «Молокозавод «Самбірський» зі здобувачами освіти групи 35 е спеціальності «Економіка».

     Здобувачі освіти ознайомилися з виробництвом продукції, яку тут виготовляють – це близько 15 видів твердих сирів, масло, вершки, а також казеїн, крем-сир «Креміко», який використовують для виготовлення суші і кондитери. Для цього нещодавно створили новий цех із необхідним сучасним технологічним обладнанням. Готові молочні продукти молокозавод реалізує через торгові мережі усієї України. Ознайомилися із основними засобами підприємства. На ТзОВ «Молокозавод «Самбірський» надходить сировина від фермерських та індивідуальних господарств. Виробництво продукції є повністю автоматизованим і комп’ютеризованим (наочно показала начальник виробничого відділу Світлана Волощук).

     Варто відмітити високий професійний рівень фахівців економічного та торгівельного відділів (Леся Бережницька-головний економіст, Наталія Лаб’як-начальник торгового відділу), які розказали про роботу відділів. Студентам було цікаво, вони задавали чимало питань, на які отримали змістовні відповіді.

     Екскурсію всіх виробничих процесів від приймання сировини до реалізації продукції провела бактеріолог Наталя Курник. Завершили заняття в цеху готової продукції, де була дегустація надзвичайно корисної, смачної та здорової продукції – твердого сиру.

      Такі заняття активізують пізнавальну діяльність, формують стійкі професійні інтереси, розвивають творчу ініціативу й мотивують здобувачів освіти до здобуття нових знань та навичок, дають можливість побачити, як теорія поєднується з практикою.

Ми щиро вдячні керівництву ТзОВ «Молокозавод «Самбірський».