Атестація здобувачів освіти спеціальності 242 «Туризм» «Іноземна мова за професійним спрямуванням».

    28-29 червня у Самбірському фаховому коледжі економіки та інформаційних технологій відбулась атестація здобувачів освіти у формі кваліфікаційного іспиту спеціальності 242 «Туризм» «Іноземна мова за професійним спрямуванням».

    В сучасному світі англійська мова стала однією з найпопулярніших та найважливіших мов. Незалежно від професії або країни проживання, знання англійської мови відкриває безліч можливостей та переваг. Вона використовується в бізнесі, політиці, наукових дослідженнях, туризмі та в інших сферах життя.

    Голова екзаменаційної комісії Марія Лущик, кандидат географічних наук, доцент кафедри туризму Національного університету «Львівська політехніка» привітала випускників і побажала успіхів у професійній діяльності та подальшому навчанні.

    Усі здобувачі освіти спеціальності 242 «Туризм» успішно склали кваліфікаційний іспит. Слід відзначити студентів Олену ПІХО та Вікторію РИГЕЛЬ, які досконало володіють англійською мовою, легко спілкуються з людьми з різних країн, розширюють можливості для підприємництва та сприяють культурному обміну.

    Вітаємо студентів спеціальності 242 «Туризм» з успішним складанням кваліфікаційного іспиту!